Monday, June 28, 2021

Hello! Hai! Salam!

MasyaAllah.. lama giler tak menaip..ada dekat 7 tahun kot?? Aisyah pun dah 9 tahun dah..  terkesima tgk blog sendiri.. haha.

Apa cerita korang semua? 

Covid-19 = PKP PKPB PKPP PKPD.. huiii berat. Apa pun cikda doakan semuanya bertabah dan dapat teruskan kelangsungan hidup seharian. InsyaAllah. 

Cikda hari ni ada free sikit tapi sebab WFH, takde la boleh bergerak ke mana2. Jadi jari ni lah yg bergerak. mula2 nak carik info pasal orang yg review produk skincare (hihi jgn la gelak, kita pun nak lawa jugak)

Cikda noticed sejak WFH memang cikda tak jaga langsung routine penjagaan wajah. Yelah, keluar pun pakai mask, apa nak kisah kan.. tapi bila sendiri tgk muka dalam cermin rasa nak nanges.. baiklah bertindak sebelum parah.

Cikda jalan2 la ke blog2 yg ada review produk2 yg mampu milik.  Mula2 tu mintak anep dgn hannah g Alamanda belikan Clinique kat Parkson, rupanya tutup. So terpaksa lah kena beli online, ha bermula detik itu lah cikda tersinggah satu2 blog yg buat unpaid review utk skincare.

Nantilah Cikda story pasal skincare yg sangkut dan dah kusambar.. 😆😆😆 

Sekarang ni pelan2 nak jalan2 ke blog2 yg pernah satu ketika dulu hinggap dalam hidup cikda.. cheewah!!

lama betul tak berblog.. ada lagi ke yg masih menulis zaman cobid nih?

Salam sayang dari cikda. 💖



13 comments:

  1. Selepas 7 tahun, mujur jumpa jalan kembali ke blog ni ya..hehe.

    Selamat kembali memeriahkan dunia blog cikda.

    ReplyDelete
  2. haha.. cikda pun tergelak sendiri bila baca komen teman2 dan entry sendiri.. ada yg dah hampir lupa pun.. tq ujie. insyaAllah cikda terus pelan2 kayuh.. hihihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. salam.. tapi kenapa unknown pulak tu hihii

      Delete
  4. Nasib baik tak lupa password blog ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha tu la kak kam.. apa khabar kak?? masih ada jodoh kita ye

      Delete
  5. Besihkan sawang ni.... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis try.. btw.. teringat pulak kat uncle sebab isu cerry berry ni.. hihihihi...

      Delete
  6. salam cikda....

    alahai.kalu anak dah start skolah huhuhuh

    saya dah pindah rumah... tak larat nk kemas rumah lama.. buat rumah baru huhuh

    rumah lama https://dotblogspotdotkom.blogspot.com/ ada lagi... bio kan aje

    selamat berbelog....

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo ye ke.. hahahahha.. ok ok cikda follow yg baru..

      Delete
  7. moh le kite nyambung berblog.. blog eda pon dah lama bersawang 😅

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  8. mari eda.. lama dah tak menaip..

    ReplyDelete