Monday, June 10, 2013

Jom beli..

salam semua..
cikda pagi ni tah apa kena teruja pulak nak joint satu contest .. 
cer tengok..

Lawati untuk pelbagai info menarik mengenai :
1) Set Breastfeeding

2) Set Kesuburan

3) Set Kecantikan

4) Set Ibu Mengandung

5) Set Bersalin

Info lucky draw : http://www.belognia.com/2013/06/lucky-draw-contest.html
Mana2 kawan yang terjah blog cikda ni boleh le try jugak..(mana tau kot2 menang.. )

cikda bukan apa.. cikda jugak consume shaklee ni.. hehehhe... :)

20 comments:

  1. ooo ada contest ye...kiter pun makan jgk vit shaklee

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus..bagus.. kekal sihat gitew...

      Delete
  2. Dah tak sesuai untuk kakcik yang nenek2 ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala kakcik.. nenek2 lagi patut consume..hehhehe..

      Delete
  3. Oh... patut pun. Kakak consume amway Cikda..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amway pun bagus kak.. tapi shaklee ni ada value tersendiri pada cikda..ehehehhe...

      Delete
  4. Menarik gak kalau join ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. jointlah.. mana tau rezeki.. heheheh..

      Delete
  5. Replies
    1. kih3x tq DZ .. cikda nak lawan wakgelas.. hahahha..(tinggi betul cita2 cikda..)

      Delete
  6. Replies
    1. menarik.. tak paksa beli..hehehhe.. tapi oleh joint contest.. ngeeeee..

      Delete
  7. salam cik da...

    moga cik da berjaya ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq MA.. heheheh saja cuba cuba.. :)

      Delete
  8. Arghh lama betul JM x singgsh sini :-)
    Alahhh JM x boleh masuk contest kena kahwin dulu heeeeee

    ReplyDelete
  9. eemmm...nak kena silau juga ni apa yg menarik

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha KY..sila..sila.. tinjau apa yg menarik.. kot2 ada yg berkenan..

      Delete
  10. hihi.. nk joint jaa punya contest dah ramai gilerrr yg joint... peghhhh....

    ReplyDelete