Friday, March 22, 2013

sekejap masa berlalu..

Aisyah 20 hari - dah pakai gaun tu..
Aisyah 40 hari - butak dan masih butak hingga kini..

Aisyah 3 bulan - dah ada rambut sikit..


Anip, Hannah n Ayis jugak terasa kehadiran Aisyah menceriakan hidup dierang. Sampai adik cikda kata "ingat Aisyah tu anak patung ka..??" hihi puas kena gomol budak tenit ni..
ini le budak yg buat hidup cikda lebih ceria. bukan sebelum ni tak ceria tapi tak sangka sungguh ada pulak 'miracle' yg hadir masa umur cikda masuk 40 ni. sepupu sepapat cikda yang sibuk kawen, cikda pulak yang mengandung.



dari kiri Hannah, Cikda, Anip n Ayis
 Masa ni cikda peknen 7 bulan. ada kursus kat Cameron Highland opis cikda buat. Budak2 ni suka sangat sebab pegi naik bas. 

6 comments:

  1. Comei sangat budak botak ni...memang bila tengok rasa nak gomol2...
    Bila anak2 lain dah besaq2 best kan ada baby... Ramai dayang2 sampai tak sempat baby nak nangis dah ada yg layan, ada yg dukung...

    ReplyDelete
  2. emm tu la rasa macam satu hari tak puas nak gomol2. semua standby je..tgk aisyah sorang2 terus pi main dgn dia.

    suspen bila hantar taska je la. memang kompom la dia nangis sebab takde saper nak layan cam org kat rumah..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hihi..baby kan takde dosa..tu yg kita tgk pun tenang je rasanya.. :)

      Delete
  4. Cik da, ingat muda lagi. Rupanya dah 40 ek. Lebih kurang la kitA. Tu yg sy dok risau ni. Takut pulak lekat di usia 40s ni. Klw mengandung pun nk bw badan pun x larat. Mana dgn nak urus anak yg ada lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tang ingat cikda muda tu cikda suka.. kih3x..

      cikda rasa kehadiran aisyah satu miracle dlm hidup cikda ni. tak terluah dgn kata2.

      Delete