Friday, January 18, 2013

tenggelam timbul.. :)

lamanya tak hapdet blog ni sebab pc kat rumah asik la hang. ari tu dah hantar repair, rupanya ram berkarat boleh gitu..??

dah lama tak masuk blog apa lagi lupa la password.. kih3x..

cikda baru masuk kerja setelah 3 bulan lebih bercuti.. yela dari 26/9 hingga 7/1.. kan ke best tu..

bila masuk kerja, semua jadi blur.. hahah.. tak de semangat bole..??

tapi kena la kuatkan semangat nak cari kayu..nak carik kayu ni.. apa taknye.. bila tgk bil api dekat 300 lebih sebulan.. bil2 lain lagi lom kira.. terpaksa la kuatkan jugak kaki keluar cari rezeki.. sebenonya bila kita duduk kat rumah memang le best.. tapi duit pun keluar banyak oke.. nak beli itu ini.. tgh2 duduk memain dgn anak2 terasa pulak nak bikin kek la pulak.. padahal sebelum ni tak pernah pun buat kek..

kos nak beli bahan2 buat kek tu boleh tahan jugak.. srruuuttt duit yg husband bagi mcm air kena sedut..kejap je adanya.. ehheheh...

pastu gatal pulak nak ke sana sini..book hotel sana..hotel sini.. tiket flight lagi.. hahaha.. belom masuk bab makan..hangkat tepon order saja lah.. tunggu 1/2 jam dah sampai.. tu pun semua faktor2 yg membuatkan aku ni kena kerja sampai tua.. jgn le berangan nak pencen di usia muda.. huhuhuhu..




2 comments:

  1. ingat duk grumah jimat belanja... Rupanya kita seropa...
    Baru semangat nak masuk teka bunyi era dah ada pulak yg menang..hu hu..Klu tidak boleh gak penen sama2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belaja dari mak chaq kot.. hahaha..

      skang ada lagi yg baru mak chaq teka bunyi era tu. tapi lom banyak lagi duitnya.. kita tunggu duit terkumpul tu banyak la... kih3x...

      Delete